fredag 21 februari 2014

Veckobrev V. 9

 
 
Vilken vacker figur som mötte oss på skolgården i veckan! Vi tackar Jonathan, Daniel och Olle för den roliga snömannen,  det är alltid spännand att se vad som skapas när vi får lite snö. 
 
Vi påminner lite extra om att nu på måndag så är det skridsko i Tidaholm. Vi tar endast med skridskor och hjälm samt liten fika (saft, varm choklad med bulle eller smörgås) Som vanligt finns det skridskor och hjälm att låna nere i Tidaholm. Därmed blir det ingen vanlig idrott på måndagen utan eleverna får teknik eller svenska sista passet.
 
Det är inlämning av matematikläxan på måndag och det blev tyvärr fel på läxpapperet där det stod vecka 10. Uppgiften gick ut på att göra en tabell över de aktiviteter man gjort under sportlovet och sedan överföra tabellen till två diagram. Ett stapeldiagram och ett cirkeldiagram. 
Ny läxa till vecka 10 kommer att lämnas på måndag.
Läxorna är en repetition av lite olika områden och i övrigt kommer vi att arbeta färdigt under kommande vecka i de arbetsområden vi börjat på som är volym/vikt år fem och procent år sex.
 
Vi lämnar även ut en ny läxa i engelska på måndag som ska vara klar till på torsdag som vanligt.
 
Det blir ett förhör i SO på onsdag för sexorna och ni kan läsa mer om det på bloggen under särskild flik. På fredag är det däremot ett prov för år fem i SO.
 
Torsdag den 27/2 är det dags för ett föräldramöte angående klassresa för år sex senare i vår. Alla är välkomna denna kväll klockan 18:30 både föräldrar och elever!
Mötet är i sexans klassrum och Camilla kommer att redovisa klassens intäkter.
Ring eller sms:a Sara om ni kan komma eller inte på telefonnummer; 070- 6952014
 
Ha en fortsatt härlig helg så här i OS sista dagar!
Jasmina och Malin
 
Må: Skridskor, tag med liten fika. Matteläxa lämnas in.
Ti:
Ons: SO förhör  6:an
Tors: Läxa engelska och idrott
Fre: Prov historia 5:an
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar