söndag 8 juni 2014

Vecka 24

Hoppas ni i sexan haft en riktigt rolig helg och att detta blir ett minne ni bär med under lång tid!

Nu är vi framme vid sista skolveckan och som vanligt undrar man var tiden tog vägen?! För sexornas del innebär detta att nya äventyr väntar efter sommaren. Till er säger vi ett stort tack för de gångna åren och lycka till i framtiden! Fortsätt att vara er själva och ta hand om varandra, även om ni inte alla kommer att gå i samma klass till hösten! Ni kommer alltid att ha en plats på Ekedalens skola och ni är välkomna att hälsa på när ni önskar! För blivande sexans del blir det ett sommarlov och sedan inleder ni ert sista läsår på skolan, nu som de äldsta eleverna. Med detta följer ett ansvar att vara goda föredömen för de yngre eleverna, vilket ni kommer att klara på ett utmärkt sätt!

Sista veckan blir som vanligt lite splittrad. Några lektioner återstår men även lite plock och andra aktiviteter. Alla böcker som är skolans måste nu tas med och lämnas tillbaka, detta gäller även böcker till biblioteket. Ta även med en extra plastpåse då mycket ska plockas hem.

Måndag: Bad för de elever som badade senast, medtag badkläder. Övriga elever har på sig lediga kläder för att kunna spela fotboll på konstgräset. Alla har med matsäck som vi äter i stadsparken innan vi fortsätter eftermiddagen på skolan. Den vanliga idrotten utgår.

Tisdag: 6:an till Hökensås på fm.

Onsdag: Brännboll (6:or mot lärare)

Torsdag: Idrott (orientering eller dans)

Fredag: Skolavslutning i Dimbo kyrka kl 8.30. Eleverna samlas klockan 8.15 utanför kyrkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar