tisdag 15 april 2014

Veckobrev v. 17

Vi hoppas att ni njuter av solen i det underbara vårvädret och att ni alla får en härlig påsk tillsammans med nära och kära.
Vi tjuvstartar lite och kikar på vad som kommer nästa vecka då vi börjar på tisdagen.

Det är bokmässa på onsdag och det är i bibliotekshuset mellan kl 17 och 19 och alla elever samlas på plats klockan 16:45.  Det kommer att bjudas på lite olika aktiviteter under kvällen och eleverna kommer att berätta om sina böcker och ta upp beställningar om någon vill köpa. Vi ser alla fram emot denna kväll och hoppas att många kan komma!

På tisdag ska protokollet för läsveckorna in och alla ska ha läst ut minst en bok. Temat som vi har haft om barn i andra länder har engagerat och många har läst med intresse och till och med läst flera böcker under veckorna.

Under fredagen kommer eleverna att få muntligt presentera sin bok som de har skrivit så det är bra att förbereda sig hemma.  Det gäller att kunna prata fritt och använda sitt papper endast som stöd.

Vi har lite framförhållning och passar på att berätta om att måndag v.18 då är det bad och därmed teori på idrotten samma dag. Det blir alltså ingen vanlig idrott med ombyte.
Torsdagen den 1+2 /5 är det ledigt för alla.
Den 15/5 åker 5:orna till Nordens Ark vilket är en resa som sponsras av Sparbanken.

Nu önskar vi alla en fortsatt härlig påskvecka!
Jasmina och Malin

Veckans kom ihåg:
Ti: Protokoll ska in (läsveckorna) Alla ska ha läst minst en bok
Ons: Bokmässa Bibliotekshuset i Tidaholm, samling 16:45
Tors: Idrott med ombyte.
Fre: Muntlig presentation av din bok. Förbered dig hemma så att du kan prata fritt om boken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar