fredag 25 april 2014

Veckobrev vecka 18

De korta veckorna avlöser nu varandra! Tusen tack för god uppslutning under vår bokmässa i tisdags. Det var en härlig kväll med många stolta elever, lärare och också föräldrar tror jag! Eleverna har nu fått hem boken och beställningslappen. Böckerna kostar 50 kronor och elevrådet har beslutat att vinsten ska gå till skolmaterial som hjälper oss vidare i vår läsutveckling. Tänk på att beställningar är helt frivilliga och att alla elever får sin egen bok. Om du vill se mer från bokmässan så finns det att hitta längre ner i flödet här på bloggen. Förutom att skriva böcker så har ju eleverna även läst böcker. Idag, fredag, redovisade de en av böckerna för sina kompisar. Detta gjorde de på ett utmärkt sätt!

I övrigt så har vi börjat med geografi med båda grupperna, Jordens inre och yttre krafter heter arbetsområdet. Vi har även repeterat kartan.




I matten har vi fortsatt med att repetera uppställningar och 5:an har också börjat med vinklar.

En praodag närmar sig och här hoppas vi att eleverna med er hjälp kan hitta en praoplats. Man bör arbeta ca 6 timmar denna dag. I samband med detta ges en liten uppgift som ska redovisas. Hittar man ingen plats så finns möjligheten att vara kvar på skolan.

Vi påminner om att vi har bad på måndag.


Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar