fredag 30 maj 2014

Veckobrev V.23

Oj, nu har vi kommit till näst sista veckan och vi kommer att försöka knyta ihop säcken genom att avsluta våra områden och förbereda oss inför kommande sommarlov.
Vi övar på våra avslutningssånger och kommer att städa och plocka med material hem så småningom och därför kommer veckorna som är kvar att vara lite annorlunda.

Vi påminner om att på torsdag är det miljödag på förmiddagen och att alla slutar efter lunch. Fredagen är även det en ledig dag.

Nu på måndag fortsätter vi med att förhöra alla på multiplikatonstabellerna samt jobba vidare med klockan och lite tidtabeller.

Läxan i engelska denna vecka blir att skriva klart sina berättelser som påbörjats. Sexorna skriver klart sin "bok" och lämnar in senast tisdag. Femmorna gör klart "My dreamhouse" och lämnar in senast torsdag.

Den idrott vi har blir som vanligt på måndag parallellt med tekniken där vi kommer att bygga våra broar de två sista gångerna som är kvar.

Vi önskar därmed alla en fortsatt härlig ledighet!
Jasmina och Malin

Må: Idrott och multiplikationstabeller
Ti: Läxa engelska, skriva klart sin bok för år 6, Prov ljus och ljud
Ons: 5:an: Gör 10 uppgifter i ma-boken/utmaningshäftet
Tors: Engelskatexten "My dreamhouse" ska vara klar för år 5 för de som ej blir klara på lektionstid.  Miljödag och alla slutar kl. 12:30
Fre: Lediga


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar